SC Sango Water Co. SA s-a înfiinţat în anul 1996 având ca principal obiect de activitate oferirea de servicii la standarde occidentale în domeniul transportului de persoane. De aceea, firma noastră pune la dispoziţia clienţilor autocare şi autobuze de înaltă calitate care să ofere maximă siguranta şi confort. O echipă de peste 50 de profesionişti lucrează împreună pentru a vă asigura cele mai bune condiţii de călătorie în ţară şi străinătate. SC Sango Water Co. SA are în dotare 40 autocare şi autobuze apartinând unor firme de traditie precum Evobus Setra, Mercedes, Man, Neoplan, Van Hool.

Îmbunătăţirea elementelor de siguranţă activă şi pasivă pentru autobuze şi autocare s-a aflat întotdeauna în atenţia specialiştilor din cadrul firmei noastre. S-au realizat numeroase investiţii pentru a creşte siguranta pasagerilor, a angajaţilor noştri (şoferii), dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. Tocmai de aceea am ales autocarele Setra, model Comfort Class (315 GT-HD) şi model Top Class (315HD, 415HD, 415HDH). Inovaţiile tehnologice folosite pe autocarele Setra sunt impresionante şi plasează aceste autovehicule între cele mai sigure existente în momentul de faţă pe piaţa internationala.

Suntem interesaţi de siguranta dumneavoastră, de condiţiile în care călătoriţi şi, datorita acestui lucru, toate autocarele si autobuzele firmei Sango Water Co. SA respectă normele de calitate impuse de reglementările europene şi internationale în domeniul auto.